مشاوره حقوقی رایگان - سند دستدارمی

یه ملکی پیدا کردیم که سندش دستدارمیه به نظرتون بگیریم یا نه؟؟ از کجا باید تحقیق کنیم که مالک دیگه ای نداشته باشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر منظور شما از سند دستدارمی ملکی است که سند ندارد و بر اساس تصرف مالک مشخص شده کار شما خیلی سخت می شود و هیچ گاه شما اطمینان نخواهید داشت که تمامی مالکین و مدعیان را شناسایی کردید.......... ملک سند دار بخرید و خیال خودتان را راحت کنید

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام اگر ملک رسمی هست از اداره ثبت در غیر این صورت باید اسناد خرید و فروش قبلی بررسی شود تا اولین مالک