مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور و کلانتری

با سلام
به عنوان نماینده مالک در حضور خود ایشان در جلسه ساختمان مبنی بر تسخیر مشاعات توسط همسایه خاطی شرکت کردم متاسفانه همسایه خاطی با110 تماس مامور بنده را به جرم عدم سمت ورود غیر قانونی به ملک به کلانتری در مسیر 2 بار مورد فحاشی ناموسی قرار داد در کلانتری به دلیل توهین به همسایه و با وجود تنها 1شاهد که ایشان هم در تسخیر مشاعات هم دست دیگری بودندبه دادسرا کشیک سپس تا فردا بازداشت کردند صبح فردا رئیس کلانتری بارها زیر دوربین کلانتری ودر حضور پرسنل مورد فحاشی ناموسی همچنین دادن نسبت زنا به بنده و مالک همچنین با این گفته اگر این مرد شیشه ای دوباره به منزل این زن خراب مالک مراجعه کرد خطاب به شاکی عنوان کرد که بگوید تا پدرش را در بیاورم وبرای بنده پرونده ای با عنوان به هم زدن نظم کلانتری ایجاد کردند و بنده را راهی دادسرا نمود شاکی مدام تقاضای گرفتن تعهد مبنی بر عدم ورود دوباره به ملک مذکور واز مالک نیز همین خواسته ونیز تعویض تمامی قفل ها رانمودند در واتساپ که زیر بار نرفتیم رئیس اما تا بعد از ظهر به ناگهان تغییر رویه داد وگفت به خاطر نمازی که در بازداشتگاه خواندی تو را بخشیدم پرونده را پاره وبه شاکی گفتند یک شاهد دیگر و فیلم دوربین داشته باشید وبه دادسرا مراجعه کنید 197 رفتم تا پیشگیری هم رفتم آن جا گفته شد برای مامور منتقل کننده باید ادله داشته باشی وایشان اظهار کردند که بنده به مامور فحاشی کردم در صورتی که بنده از نظر جثه 2برابر مامور وبا موتور بدون حتی اعتراض به کلانتری منتقل شدم ایشان داخل ملک آمدند زیر دوربین بودند وبنده هرگز در حضور شاهدان ودوربین چنین کاری نکردم آیا راه بهتر وسریعتری وجود ندارد لطفا به واسطه حیثیت وآبروی بنده اگر کمکی در توان هست دریغ نفرمایید بنده به مدت 15 سال با مالک ارتباط مالی واز هر حیث فاقد رابطه نامشروع میباشم ودارای ارتباط خانوادگی هستم تا آن جا با برادران ایشان بارها در خانه ایشان آمد ورفت دارم در جریان این مسائل خانواده های ما درگیر وروانه کلانتری شدند وحتی مادر سالخورده بنده آسیب جسمی دیده اند آیابنده که در کلانتری فاقد هرگونه وسیله برای ادعا خود هستم چگونه به حق خود میرسم آیا کلانتری باگرفتن موبایل و یا جلوگیری از ورود افراد به کلانتری امکان شهادت وادله را از بین نمیبرد یا خود مسئول ادله میباشد با سپاس لطفا هر چه سریعتر پاسخگو باشید بنده فاقد سابقه هستم مالک نیز به واسطه آشنایی نزدیک دوشیزه هستند از هر حیث بزرگواری بفرمایید چراغ راه حقیر شوید تمام عید وخوشی های ما نابود شد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی نیاز به بررسی مدارک و مستندات مرتبط با مقوله مطروحه می‌باشد.