مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج

باسلام و عرض ادب و احترام
پارسال به همسرم برای گرفتن پاسپورت امضاء دادم و الان به دلایلی به مشکل خوردم اوایل با خانواده اش می‌رفت والان تنها می‌ره به هربهانه.
دوتاپسربزرگ ازش دارم خواهش میکنم با توجه به اینکه سنم کمی بالاست وشغلم آزاده ودرامدخوبی ندارم کم هزینه ترین وآسانترین راه روبه من نشان بدید.اجرتان با الله.فقط می‌خوام گذرنامه اش باطل بشه.یانتونه آزش استفاده کنه.چکارکنم.بازم از زحمات شماقدردانی میکنم.اینجانب اینستاگرام ندارم نمیشه درهمین صفحه جوابم رو بگیرم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال اظهارنامه رسمی رجوع از اذن را به اطلاع همسر خود برسانید و سپس مراتب را به اداره گذرنامه حضورا اطلاع دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه برای خروج از کشور نیاز به اجازه زوج دارد
به اداره گذرنامه مراجعه نمایید و درخواست لغو اجازه خروج از کشور را بدهید