مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مابه التفاوت خسارت خودروی نامتعارف با مقصر است؟ (دنبال وکیل هستم)

با یک خودروی نامتعارف تصادف کردم. کارشناس شورای حل اختلاف 61 میلیون تومان خسارت تعیین کرده. بیمه شخص ثالث من 14 تومن به زیان‌دیده پرداخت کرده. زیان‌دیده خودش بیمه بدنه ندارد و می‌گوید باید مابه‌التفاوت خسارت را با شکایت از مقصر بگیرد.
آیا پرداخت این مبلغ بر عهده من است؟
متشکرم

پاسخ ها :

مابه التفاوت خسارت خودرو نامتعارف خسارت خودرو نامتعارف در تصادف خسارت تصادف تصادف با خودرو نامتعارف خسارت تصادف