مشاوره حقوقی رایگان - انتقال برخی اموال در شرکت های سهامی خاص به صورت رایگان

با سلام،
فرض بفرمایید یک شرکت خصوصی سهامی خاص با موافقت تمامی سهامداران و اعضای هیئت مدیره قصد انتقال قطعی یکی از اموال خود (به عنوان مثال یک خودرو) را به یکی از سهامداران به صورت رایگان نماید. در این صورت بهتر است از چه سازوکاری استفاده نماید که درگیر مالیات و یا هزینه های احتمالی دیگر نشود؟ مثلا آیا هبه در این خصوص مناسب است؟

پاسخ ها :

نقل و انتقال اموال شرکت اموال شرکت شرکت سهامی خاص شرکت