مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با سلام من 5 ماه پیش تصادف کردم. دست راستم از یه جا خورد شد و طی عمل جراحی 2تا پلاتین و 22 تا بخیه خورده .اولین باری که رفتم پزشکی قانونی نوشته دست راست شکستگی که جراحی شده بعد حارصه ی لب پایینی و کبودی گردن و سینه. بعد 4ماه معاینه ی مجدد نامه ای دادن که بدم به دادگاه نوشته ارش دست راست برابر 4 درصد دیه یکامل. و هیچ حرفی از کبودی کردن و لب اینا نبود. بعد تو سایت خودتون نوشته دیه ی دست 10 درصد. میخواستم بدونم چرا اینجوری نوشته پزشک قانونی. مچکرم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ارش بعلت بخیه خوردن هست با دیه شکستگی دست جمع میشود ارش باضافه ده درصد ، جراحات ازقبیل حارصه و دامیه یا متلاحمه باید در نظر پزشکی قانونی قید شود ،اگر قید شده باشد ودرصد محاسبه نشده ، دادگاه، باید درحکم بیاورد