مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو در تصادفات

سلام خسته نباشید امرزو صبح از راهنمایی زنگ زدن که پلاک خودرو شما تصادف کرده و باید مراجعه کنید و بنده گفتم که خودرو ما حدود سه ماهه بیرون نرفته و تقریبا ده روز تو گاراژ پارک بوده و خیابانی که راهنمایی رانندگی گفتن تصادف شده خودرو بنده حتی یکبار هم طی این سالها از اونجا عبور نکرده و دوربین های همسایه هم هست که می‌تونه اثبات بر خارج نشدن خودرو از خونه باشه امکان دادن پلاک خودرو من به صورت اشتباه از طرف شاکی می‌تونه باشه؟ بنده در این مورد باید چکار کنم؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام هر اشتباهی ممکنه رخ داده باشه در هر صورت مراجعه کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

همین توضیحاتی که اینجا فرمودید را به پلیس بگویید