مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف اثاث خانه

سلام
مادر 9سال پیش فوت کردن 2سال پیش پدر دوباره ازدواج کردن پدرم فوت کردن و زن دوم با خود چیزی جهیزیه نیاورده بود تکلیف جهیزیه مادر ما چی میشه و الان زن دوم خانه را تحویل نمیده

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه منزل به نام مرحوم پدر شما میباشد با اخذ انحصار وراثت تقاضای خلع ید مشاعی از خانه در تصرف ایشان را بنمایید برای جهیزیه نیز چنانچه لیست سیاهه موجود است به قائم مقامی مادر برای استرداد آنها از طریق دادگاه اقدام نمایید موفق باشید