مشاوره حقوقی رایگان - دیه

لطفا معنی این جمله رو واسم توضیح بدید ممنون (حکم بر محکومیت متهم به پرداخت دیه در حق شاکی بابت شکستگی استخوان بینی که بدون عیب و فساد و جوش خورده است به میزان یک دهم دیه کامل ظرف مدت یک سال قمری از تاریخ وقوع جرم و از حیث توهین حکم به پرداخت 100ملیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت واریز گردد)یعنی یک سال وقت داره بسه رو بده؟؟؟خواهش میکنم جواب بدید آخرشم نوشته 20 روز مهلت دارید تجدید نظر خواهی کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

باسلام باید 120 میلیون دیه را یکسال از تاریخی ک درگیری انجام شد پرداخت نمایید و ده میلیون هم جزای نقدی محکوم شده اید یعنی اگر یکسال از تاریخ درگیری سپری نشده باشد دیه قابل پرداخت نیست

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

در‌پاسخ به سوال اول بله یک‌سال به جهت پرداخت دیه فرصت دارید
و‌در مورد سوال دوم از تاریخی که رای صادر شد به مدت 20 روز فرصت دارید در دادگاه تجدیدنظر به رای اعتراض نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از زمان وقوع حادثه یکسال محاسبه میشود، پس از قطعی شدن رای اجرای احکام ابلاغ میکند که دیه را پرداخت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باید
بله تا یکسال مهلت پرداخت دارید
2٠ روز وقت دارید تا به رای اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متهم به پرداخت دیه محکوم شده است
و متهم برای پرداخت دیه یک سال مهلت دارد