مشاوره حقوقی رایگان - دعوای زن و شوهر و ترک منزل و حضانت بچه.حق طلاق و حق تمکین

سلام .
بنده همسرم نزدیک یکساله که دچار بیماری تومور مغزی و ناراحتی های عصبی هستن.
تو این مدت خیلی از نظر روحی روانی به جفتمون صدمه وارد شده.
چند روزی هست که دو تا بچه پسرم یکی دو ساله و دیگری چهار سالو نیمه رو با خودش برده خونه پدرش و بدون هیچ تذکر و مشکل خاصی قصد جدا شدن گرفته.
ایشون چند بار پیش دکتر هم برای مریضیش رفته داروهای قوی رو تجویز میکردن که بعد مصرف حتی چندین بار از خواب بیدار میشد بچه رو نمیشناخت
هرچند درمانش رو هم جدی نمیگیره و مخالفت میکنه
بنظر شما اگر دادخواست طلاق بده دادگاه حضانت بچهامو یا حق طلاق رو بهش میده.
من در درجه اول نگران سلامتی همسرم هستم متوجه شدم که از زمان این مریضی واقعا تحت فشار عصبی هست از طرفی هم نمیخوام دوری بچه اذیتش کنه اما در جهت اطلاع از حق و حقوق خودم خواستم بپرسم از شما وکلای عزیز. بنده سخت نیاز به کمک دارم زندگیم داره تباه میشه همسر و بچهامو دوست دارم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام حضانت بچه ها تا 7 سالگی با مادر است زن برای طلاق باید دلیل موجه داشته باشد در غیراینصورت درخواست طلاق رد میگردد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر بدون دلیل نمیتوانند طلاق بگیرند دادخواست تمکین مطرح نمایید حضانت تا 7سالگی با مادراست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر از در این شرایط همسر خود را درک نموده و اجازه دهید فرزندان با ایشان باشد و شما نفقه را پرداخت کنید نیز مطابق قانون دادخواست تمکین عام و خاص مطرح نمایید