مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام خسته نباشید اسم من مریم هست ایا میتونم با اسم های ائمه مثل
لیا نام همسر حضرت یعقوب .
ستیلا نام دختر امام موسی کاظم و از القاب حضرت مریم.
دینا نام خواهر حضرت یوسف
تغییر بدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سیستم تغییر نام در کشور ما به دو به صورت است اول اینکه شما می‌رید ثبت احوال و تقاضای تغییر نام می‌دهید که در اکثر مواقع موافقت نمی‌شود در این مرحله باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام دهید دادگاه بررسی می‌کند دلایل شما را و حکم صادر می‌کند ولی اینطور نیست که صرف دادخواست شما منجر به تغییر نام شود با لوایح قوی نوشته شود و بهتر است وکیل داشته باشید. اسامی مذهبی نیز قابل تغییر هستند و منعی از این بابت وجود ندارد