مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

خانمم میگه چند روز پیش از کیفم مقدار متنابهی طلا ( به ارزش تقریبی 500 میلون تومان ) توسط شخص یا اشخاصی به سرقت میرود ، جالب اینجاست زمانیکه بنده ( شوهر ایشان ) خواستم برای پیدا کردن آنها اقدام کنم ، درخواست ارائه فاکتورهای خرید کردم که فرمود آنها هم به سرقت رفته اند !؟ ضمن تعجب شدیداً به تناقض گویی ایشان شک کردم چرا که همه فاکتورهای خرید داخل جعبه طلا بوده جعبه نیز در اتاق خواب ما داخل کمد لباس ایشان بوده ، ولی بعد از بازدید جعبه چیزی بنام فاکتور داخلش نبود ، حالیه:
1- احتمال دست داشتن ایشان در این سرقت وجود دارد؟
2- از چه طریقی باید قضیه را پیگیری کنم؟ لطفاً راهنمایی فرمایید.
لازم به ذکر است دسترنج 35 سال خدمت صادقانه ، این طلاها بودند زیرا بنده بازنشسته و 63 سال سن دارم و همسرم هم 57 سال.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر به ایشان مضنون هستی باید با کارآگاهان آگاهی در میان بزارید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید از شخص یا اشخاص شکایت کنید.
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همه این ادعاهایی که فرمایید در شعبه تحقیق بیان و دفاع نمایید