مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید من دو سال پیش با خانمم مشکل داشتیم خانمم یه تعهد و بخشش مهریه بهم کاغذ عادی داد حالا اختلاف پیداکردیم رفته مهریه گذاشته اجرا و توقیف حساب و اموال نموده چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر مهریه را ابراء کرده باشد ابرا مهریه را چنانچه مکتوب شده است ارایه نمایید پرونده مختومه میگردد در صورتی ک بذل کرده باشد مهریه قابل مطالبه است و میتواند اموال شما را توقیف نماید در صورت نداشتن وسع مالی می توانید اعسار دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید برگه مذکور مطالعه و سپس در آن خصوص اقدام قانونی انجام پذیرد