مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

اسم من عبدالحمید میخواهم به حمید تغییر دهم اگر امکان دارد در رابطه مراحل انجام و نحوه پیگیری راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است ابتدا می‌بایست از طریق ثبت احوال انجام دهید اگر مورد موافقت واقع نشد از طریق دادگاه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت احوال درخواست خود را مطرح نمایید و در صورت رد درخواست باید دادخواست حقوقی در دادگاه اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال درخواست دهید سپس دادخواست به علت مشهور بودن به نام حمید تقاضای تغییر نام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این امر امکان‌پذیر می‌باشد.
ابتدا از طریق اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام به تغییر بنمائید.
در صورت عدم توفیق، از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال، طرح دعوی بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طریق سامانه تغییر نام موضوع را ابتدا پیگیری در صورت عدم موفقیت و دادخواست حقوقی تقدیم نمایید