مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام. من یک سال پیش مدارکم گم شده بودن و توسط یه نفر پیدا کردن من رفتم حضوری بگیرمشون این فرد به زور به من تجاوز کردن شب تا صبح چهار بار بهم تجاوز کرده درد و خونریزی هم داشتم منم به خاطر آبروم چیزی به کسی نگفتم و نمیگم بعد از اون هم با کسی رابطه جنسی نداشتم
حالا میخوام ازدواج کنم چکار کنم که مشخص نشه لطفا بهم کمک کنید وگر نه مجبورم تا آخر عمر مجرد بمونم

پاسخ ها :

ابوالقاسم شیدائی

جناب آقای ابوالقاسم شیدائی :

سلام وقت بخیر
این سوال شما ربطی به دادگاه ندارد
این مسئله را با همسر خود در میان بگذارید و بگذارید خودش انتخاب کند که میخواهد با شما بماند یا نه و از این بابت شرمسار نباشید ارزش ما چیزی بیشتر از این هست و این چیز ها ارزش زن را کم نمی کند قطعا هستند مردانی که این مسئله براشون باعث جدایی نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از مشاورین خانواده راهنمایی دریافت نمایید