مشاوره حقوقی رایگان - نام گذاری کوچه بن بست به اسم همسایه ما

درود وقت خوش ...ما چند سال پیش به خاطر ساخت و ساز یک متر عرض و شونزده متر به طول زمین به کوچه بن بست همسایه کناری اضافه کردیم و درب و پنجره به کوچه بن بست داریم ،چند سال پیش مامورای ثبت اسناد با همسایه ما کوچه رو متراژ کردن و همسایه به مأمورا گفت که کل زمین کوچه از زمان قدیم مال اونا بوده ، ما به مأمورا گفتیم که نه ما هم از کوچه سهم داریم و...حالا چند باره که به آدرس پستی ما بسته ای میرسه آدرس کوچه بن بست به اسم و فامیل همسایه ما نوشته میشه و انگار قانونا کوچه به اسمش شده در صورتی که کوچه هیچوقت اسم نداشته و الان هم پلاکی نداره نمیدنیم چیکار کنیم.

ما باید چیکار کنیم ؟
میتونیم بعدا خونه رو بکوبیم و زمین خودمون رو پس بگیریم و دیگه درب و پنجره نندازیم به بن بست ؟