مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم مبایعه نامه در بنگاه معاملاتی

با سلام؛آیا تنظیم مبایعه نامه در بنگاه ملک املاک که زمین در آن نیست و در استان دیگر هست .با توافق هردو طرف که مشکل ندارند .در محاکم قضایی مستند میباشد .؟در ضمن زمین‌ها از اراضی بستر امور آب می باشد.ایا طبق اون مبایعه نامه می‌تواند در محاکم ادعای مالکیت کند و قابل پذیرش هست؟ و زمین‌ها فاقد سند منقول و غیر منقول هست .فقط از گذشته در تصرف من مالک میباشد که سالهاست در آن کشت میکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید رویت کنیم و سپس اظهارنظر قطعی و جامع داشته باشیم