مشاوره حقوقی رایگان - شرایط شناسنامه گرفتن برای همسر غیر ایرانی

سلام بنده خانم و از اتباع افغانستان میباشم میخوام بدونم شرایط گرفتن شناسنامه و کارت ملی چیه و اینکه خواستگار بنده یه اقای ایرانیه و با سابقه دوبار ازدواج ناموفق و اینکه ایشون بااینکه دوبار ازدواج ناموفق داشتن ایا این شرایط قبلیشون رو روند دریافت شناسنامه و کارت ملی تاثیر سو داره یا نه و همچنین بعد از اینکه به صورت رسمی و ثبتی بعد از عقد چقدر زمان میبره تا شناسنامه و کارت ملی دریافت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

بعد ار عقد، در سایت وزارت خارجه اسم نویسی کنید و ‌‌مدارک خود را اپلود کنید