مشاوره حقوقی رایگان - سلام پشیمانی فروش حواله

پدر من سال گذشته یه سمندef7 ثبت نام کرد که در آبان ماه پیام براش اومد که باید تغییر بدیم و سمند سورن موتور جدید تحویل سه ماهه بگیریم و ایشون لطف کردن به بنده و حواله رو دادن به من و منه دیوانه حواله رو فروختم 65تومن و با کلاه گذاشتن سر پدرم بردمش محضر سفته و یک سری برگه رو ازش امضا گرفتن و اون طرف دلال بود و گفتن ما روزی صد حواله میخریم حالا پدرم فهمیده حالا میخوام حواله رو پس بگیرم تورو خدا کمکم کنید راهی هست

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه امکان پذیر نیست مگر اینکه خیار غبن فاحش اثبات شود که بعید بنظر می رسد