مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح ارباب رجوع توسط مامور آگاهی

همسرم خودکشی کردن و من سه روز بعد بعنوان ارباب رجوع به اگاهی مراجعه کردم تا از مامور پرونده همسرم سیمکارت های خود را بگیرم.(یک نفر همراه داشتم)
در سالن انتظار فردی که گویا خصومت قبلی داشتند و مامور بودند با بی احترامی و فحاشی شروع به بیرون انداختن من با زور کردند که در همین حین دست من شکست.
چند کادر اگاهی و یگان امداد و سرباز شاهد ماجرا بودند(احتمالا شهادت ندهند)
بعد از ماجرا نگذاشتند من به بازرسی و حفاظت مراجعه کنم و با وجود درخواست با امبولانس تماس نگرفتند
و به دست شکسته ام دستبند زدند و به دادسرا بردند و پرونده سازی کردند.و با قرار کفالت ازاد شدم.
بعد از ان به سختی با حفاظت و بازرسی ارتباط گرفتم و در دادسرای نظام شکایتی تنظیم کردم.
گویا چندبار سابقه تعهد در بازرسی یا حفاظت در ارتباط با ضرب و جرح متهم را داشته اند.
آیا میتوانم ثابت کنم و تکلیفم چیست؟
و یا احتیاج به گرفتن وکیل دارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حتی المقدور باید وکیل اختیار نمایید
موثر است