مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در رابطه با معافیت خدمت از کمیته امداد

سلام وقت بخیر
بنده متولد 1383/6/16 هستم و شرایط معافیت از طریق کمیته و مریضیه پدرم رو دارم اما در زمانی که 18 سالم بود رفتم سراغ معافیتم ولی شخصی که در کمیته امداد مدد جوی مان بود گفت به ما هیچ ربطی ندارد اصلا بهتره از کمیته امداد اقدام نکنید. حالا که 19 سال و 6 ماهمه متوجه شدم که ایشون منو فقط پیچونده و حالا هم که اقدام میکنم میگن که شما غیبت دارید. بنظر شما چیکار باید کنم من واقعا گیج شدم و متاسفانه مدرکی هم ندارم تا بتونم از این شخص شکایت کنم لطفا منو راهنمای کنبد واقعا ممنون میشم