مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

اگر شخصی با تلفن همراه مزاحم خط ثابت شود.حتما صاحب خط ثابت باید بره شکایت کنه یا اعضا خانواده هم می توانند شکایت مطرح کنند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک خط ثابت می‌بایست علیه مالک خط تلفن همراه شکایت نماید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

نکاتی که باید توجه داشت:

اثبات مزاحمت تلفنی: اولین قدم برای طرح شکایت، اثبات مزاحمت تلفنی است. برای این کار می‌توان از مدارک زیر استفاده کرد:
پرینت کال‌لاگ: این مدرک نشان‌دهنده تاریخ، زمان و شماره تماس‌هایی است که با خط ثابت گرفته شده است.
پیامک: اگر مزاحم از طریق پیامک اقدام به مزاحمت کرده باشد، می‌توان از پیامک‌ها به عنوان مدرک استفاده کرد.
فایل صوتی: اگر مزاحم تلفنی به صورت صوتی اقدام به تهدید، توهین یا مزاحمت کرده باشد، می‌توان از فایل صوتی ضبط شده به عنوان مدرک استفاده کرد.
مراجع قضایی: برای طرح شکایت از مزاحم تلفنی می‌توان به یکی از مراجع زیر مراجعه کرد:
دادسرای محل سکونت: متداول‌ترین مرجع برای طرح این نوع شکایت، دادسرای محل سکونت صاحب خط ثابت است.
پلیس فتا: در برخی موارد، مانند مزاحمت‌های سایبری یا تهدیدهای آنلاین، می‌توان به پلیس فتا نیز مراجعه کرد.
اقدامات پلیس یا مراجع قضایی: پس از طرح شکایت، پلیس یا مراجع قضایی اقدام به بررسی مدارک و شواهد ارائه شده می‌کنند. در صورت اثبات مزاحمت، برای مزاحم مجازات تعیین خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اعضای خانواده که مزاحمت تلفنی ایجاد شده است امکان شکایت وجود دارد