مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی تهدید توهین افترا علت حضور مواجهه حضوري

سلام خسته نباشید یکی از فامیل های ما از من شکایت کرده دیه 5 درصد با شاهد 1 زن حارصه خش روی صورت و دست آیا جز دیه مجازات دیگر دارد در دادسرا کفیل گذاشتیم تا نرم داخل بعد پرونده رفت کیفری 2 جلسه اول نرفتم به جاش وکیل رفت بعد ظهر همون روز دادنامش نوشته بود به دلیل نقص در پرونده به دادسرا برگردانند یعنی چی ؟ به نفع متهم یا شاکی الان زده احضاریه به علت مواجه حضوری در دوشنبه ایا در دادسرا آیا دوباره باید فیش کارمندی بزارم یا همون اول کار کافی بود آیا من رو میتونند بازداشت کننن یا خیر آیا با مدارک مثل صدا ضبط شده و فیلم پیامک بروم می‌توانم از خود دفاع کنم شاهد می‌گوید من شروع کردم ولی در صدا اون میگید فرد شاکی شروع کننده بوده ایا دادیار توجه میکنه در همون لحظه اینارو گوش میده یا خیر ، تازه دادیار تغییر کرده و شخص دیگری آمده جای آن شعبه، دادیار اولی جلسه اول اصلا نزاشت دفاع کنم و زد قرار جلب به دادرسی لطفا وکلای ارجمند پاسخ بدین خدا سلامتیتون رو افزایش بده من واقعا نیازمند شما هستم یک ضرب جرح ساده بین 2 فامیل آیا زندان داره یا شلاق خودم سابقه ندارم اصلا میشه فقط دیه قاضی تعیین کنه ضرب جرح عمدی توهین تهدید افترا موضوع شکایت هست اصلا شاکی چطور میخواد افترا رو اثبات کنه متن طولانی ولی شرمنده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

با سلام
دفاعیات همکار وکیل منجر به نقض قرار صادره شده است. بهتر است با وکیل خود در این مورد صحبت کنید. ایشان اطلاعات لازم در خصوص روند پرونده را دارند. با تشکر