مشاوره حقوقی رایگان - برای ایثارگری

باسلام من شوهرم 6ماه جبهه داره ناخون شسته پاشو از دس داده
وموج گرفتی داره ومدارک پزشکی شو گم کرده کارت ایثارشم اومده وهیچ حقو حقوقی بهش ندادن وما مستاجر هستیم و شوهرم بیکاره و53سال سن داره باید کجا پیگیری کنیم با تشکر

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام برای جانبازی به یگانی که به جبهه اعزام شده مراجعه و درخواست کند تا مراحل آن بگذراند و5درثد جانبازی تعلق میگیرد واگر معسر هستید به سپاه یا ارتش مراجعه تا اقدامات انجام تا حقوق به شما بدهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نامه حضور داوطلبانه در جبهه را از مرجع اعزام کننده اخذ و از طریق واحد ایثارگران اگر درامدی ندارند تقاضای کمک معیشتی نمایند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید