مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت یا توقف حکم

با سلام برای حکم اخراج از دستگاه نفت تقاضای دستور موقت برای توقف اجرای حکم و متعاقب آن تقاضای دادرسی به دیوان ثبت و ارسال شده است .
متاسفانه برای هر دو مورد از سوی دیوان پاسخ رد درخواست اعلام گردیده و در مهلت 20 روزه برای تجدید نظر هم شخص درگیر کرونا بوده و نتوانسته اعتراض را ثبت نماید آیا اکنون شخص می‌تواند با وجود گذشت یک سال و نیم از کل ماجرا مجدداً فرایندی بالاخص برای دستور موقت جهت توقف اجرای حکم را داشته باشد آیا قابل بررسی است آیا تحت شرایطی می‌تواند یا خیر اصلاً نمی‌تواند و راهی وجود ندارد و فقط باید برای اعاده دادرسی در شعبه‌ای هم عرض شروع به اقدام نماید.
تسریع در پاسخ مورد استدعاست با تشکر عیدتان مبارک طاعاتتان قبول

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بعد از این مدت حکم قطعی شده است میتونید با ارائه ادله و مستندات جدید اعاده دارسی مطرح کنید