مشاوره حقوقی رایگان - هزینه غرامت و مشمولیت جانبازی

باسلام
بنده سال 70 در حین خدمت سربازی دچار حادثه تیر خوردگی و پیوند استخوانی ساق پای چپ شده ام.
از اون موقع هیچ گونه اقدامی مبنی بر دریافت غرامت و جانبازی نکردم و اکنون که اقدام نمودم
با توجه به تمامی مدارک پزشکی بیمارستان که در دست دارم یگان خدمتم که وزارت دفاع خدمت میکردم برایم صورت جلسه تنظیم کردن که علت حادثه بی احتیاطی و شرح حادثه در حین ماموریت نظافت اصلحه های برگشتی از میدان تیر یک تبر اصابت و به پای بنده شلیک شده است.
حال برای غرامتم اقدام کردم که میگن سال 70 هرچی بوده همون رو براتون پرداخت میکنیم آیا غرامت به روز نیست؟
و اینکه آیا جانبازی شامل حال بنده می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید