مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از کارفرما به دلیل آسیب به ماشین

سلام.من قائم مقام ثابت داروخانه ای بودم.یک شب که من در حال گذروندن شیفتم بودم، وقتی شیفتم تمام شد و سمت ماشین رفتم تا سوارشم و به سمت خانه برم دیدم روی ماشینم اسید ریختن.پس از بررسی دوربین ها متوجه شدم در ساعتی که من در آن داروخانه مشغول بودم این اتفاق افتاده، کارفرما من را بیمه نکرده بود و بابت این من شکایت کردم.آیا میتوانم بابت خسارت ماشین نیز از اون شکایت کنم و خسارتم را بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما خود باید اقدام به بیمه خودرو شخصی می‌کردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارفرما خود شما را باید بیمه کند و اگر بیمه نکرده قابل پیگیری هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو بایستی بیمه باشد و کارفرما مسئولیت بیمه خودرو شما را ندارد لیکن در ارتباط با کار که بیمه نشده‌اید از طریق اداره کار شکایت نمائید.