مشاوره حقوقی رایگان - چیکار کنم

سلام وقت بخیر، شوهرم یا منو میزنه یا بچه 3 سالمو همش تو خونه دعوا داریم اصلا بهمون وقت نمیزاره مدام با دوستاش و خانوادش حرف میزنه حرمت نگه نمیداره
خونه ای که باباش داده بود به ما بشینیم رو با اکثر وسایلاش داده به داداش میگم بگیر میگه نمیخوام
میگم بیا بریم جای دیگه زندگی کنیم میگه همینی که هست پیش مامانش داریم زندگی میکنیم
کلی بهم خیانت کرده،دزدی کرده از همون اولش زد زیر قولش هیچ مراسمی هم بهم نگرفت الان هم اومدم خونه بابا اینا بهم میگه من وقت ندارم برم طلاق بدم خودت برو درخواست طلاق بده بچه رو هم نمیدم بهت

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است موضوع را از طریق مشاورت و چنانچه افاقه نشد از طریق امو مالی ماده29حمایت خانواده پیگیری فرمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با توافق و احترام اگر راهی نیست طلاق بگیرید