مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده

سلام بنده به علت سرعت نداشتن پرونده ام در دادسرا درخواست بسته شدن پرونده دادم که از شهر دیگه ای دوباره شکایتم رو از سر بگیرم در صورتی که اطلاعی از این نداشتم که جرم در هر شهری صورت بگیرد فقط دادسرای همان شهر صلاحیت رسیدگی داره و دادستان بدون اینکه این رو به من بگن از خدا خواسته پرونده بنده رو قرار ترک تعقیب صادر کردند و نوشتن تا یک سال دیگه دوباره می تونم شکایت کنم ولی بعد از یک ماه بنده می خواستم برای پیگیری پرونده و ادامه روند پرونده ام مراجعه کنم متوجه شدم پرونده بنده رو مختومه کردند می خواستم بدونم پرونده ای که قرار ترک تعقیب صادر شده مگر تا یکسال نباید باز باشد. بنده رضایت نداده بودم لطفا راهنمایی ام کنید که چیکار می تونم کنم. مختومه کردن پرونده یعنی چه. ایا می توانم مجدد پرونده ام رو پیگیری کنم یا نه.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میتوانید مجددا پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرار ترک تعقیب صادر شده است و از زمان صدور قرار مزبور به مدت یکسال امکان پیگیری پرونده وجود دارد.