مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ببخشید من یه فرزند 12ساله دارم که حضانتش با پدرشه میخواد بیاد پیش من پدرش میگه من نمیتونم بیام دادگاه خانواده و از اونجا حضانت بدم میگه میتونم محضری حضانت بدم اگه حضانت مهرضی ازش بگیرم و بچه بیاد پیش من پدرش نفقه رو نده میتونم شکایت و پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در هر حال نفقه با پدر است حتی اگر حضانت با شما باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما برای حضانت وکالت محضری از ایشان بگیرید و به صورت کامل کلیه اختیارات فرزند را در دست بگیرید اما در هر صورت پرداخت نفقه با پدرش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر می‌تواند به شعبه لایحه ارسال نماید و این موضوع را به نحو غیرحضوری اعلام نماید‌‌.