مشاوره حقوقی رایگان - سکه مهریه

بنده مورد طلاق داشتم متاسفانه وکیل خودم ازم کلاهبرداری کرده از من 4 تا سکه به بهانه توافق با خانوم گرفته ولی نه تو دادگاه ثبت کرده نه به خانوم داده ولی کلی متن و صدا ازش دارم که میگه سکه هارو بیارید تحویل بدید متاسفانه خانوم همه تو جلسه مدد کاری دادگاه عنوان کرد چیزی نگرفته ( به توصیه وکیل چون گفت که کار اداری‌ طول میکشه) حالا بنده با وجود صدا ها و پیامک ها و دو نفر شاهد میتونم سکه هامو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر کار را انجام داده یا در حال انجام بوده اما شما عزلش کنید، حق الوکاله قابل استرداد نیست مگر اینکه...