مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت ها

من ب یکی از دوستان چنتا عابر بانک دادم و در قبالش ی مبلغی دریافت میکردم اما بعد از چند روز کارت ها مسدود شدن و فهمیدم توی سایت های شرط بندی بوده .و منم بی بی خبر بودم میخواستم بدونم مجازات من الان چیه اولین بار هم هست ک همچین اتفاقی برام میوفته و میخواستم بدونم حکم اجاره کارت زندان هست؟ حبس داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون فعالیت در سایت های شرط بندی جرم و مرتکب به مجازات تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد که امکان تبدیل آن به جزای نقدی و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد.
برای بار اول ممکن است با اخذ تعهد مشکل حل بشه و یا اینکه جزای نقدی تعیین می شود.