مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام؛بنده حدود 4 سال است که با دختر 24 ساله ام خونه ی پدرم زندگی میکنم و هیچ گونه نفقه ای هم دریافت نکرده ام؛شوهرم عنوان کرد که نمیتواند خرج زندگی رو بدهد ومرا به خانه ی پدریم برگرداند؛ایا میتوانم مستقیما دادخواست طلاق بدهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بهتر است ترک انفاق طرح شکایت کنید با این رای مثبت به نفع خود ، پیوست دادخواست طلاق گیرد
آنگاه موثر تر است
با یک وکیل همراه شوید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
بدوا باید تقاضای مطالبه نفقه و بعد از صدور حکم به استناد بندهای عقدنامه و عدم پرداخت نفقه تقاضای طلاق مطرح نمایید

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. شما می توانید رفتار همسرتان را به عنوان عسر و حرج به اثبات برسانید و دادخواست طلاق بدهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا باید دادخواست مطالبه نفقه حقوقی و کیفری مطرح نمایید و در صورت پیروزی در دعوا از این مدارک برای طرح دعوای طلاق استفاده کنید اما بهتر است که با توافق موضوع انجام شود چرا که راه سریعتری است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلاق نیاز به احراز عسر و حرج دارد و به دلیل عدم پرداخت نفقه به مدت 4 سال، به نظر می‌رسد که شما می‌توانید از همسرتان جدا شوید.