مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه

سلام
همسایه پشت بنده حدوداً 5 متر از کوچه را کنده ( حالت زیر زمین) که درب آنجا نیز ب کوچه باز میشود در ان مکان علاوه بر فروش گندم اقدام به نگهداری مرغ و خروس میکند و مثل روستا در کوچه میچرخند که این کار همسایه موجب میشود به منزل بنده موش وارد شود علاوه بر آن تعداد 5 عدد دودکش بخاری و آبگرمکن به ملک من وارد شده و مانع ساخت ساز من میشود از چه طریقی شکایت کنم و آیا رسیدگی میشود یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال‌افاقه نکرد طرح شکایت گردد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام شکایت مزاحمت از حق می توانید مطرح نمایید

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

با سلام
با توصیفات شما، عمل ایشان مصداق تصرف عدوانی و یا مزاحمت و ممانعت از حق بوده و قابل شکایت و پیگیری می باشد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

دادخواست مزاحمت ملکی ارائه بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته ممانعت از حق را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.