مشاوره حقوقی رایگان - 18سال هستم میخواهم ملاقاتم را با والدین تغییر دهم

سلام وقت بخیر 18سالم هست و دختر هستم میخوام حضانتم رو بدهم به بابام به دلیل این که مادرم گناه دارد و از پس خیلی چیزا بر نمیاد اما میخوام افزایش ملاقات و تعیین ملاقات با مادرم خودم در دادگاه تعیین کنم آیا میشود؟ اجازه میدهند؟ یعنی سه روز یا چهار روز آخر هفته ها پیش مادرم باشم یا یک هفته پیش مامانم و یه هفته پیش بابام باشم آیا همچین درخواستی بکنم قبول می‌کنند؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام خیر قبول نمی کنند، اختیار با خودتان هست که پیش چه کسی باشید و نیازی به همچنین درخواستی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما از تحت حضانت خارج شده اید
و می توانید به اختیار خود با پدر یا مادر زندگی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما از دایره حضانت خارج شده اید و خود تصمیم می‌گیرد با چه کسی زندگی کنید و نفقه نیز برعهده پدر است

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

با درود ، با توجه به اینکه شما بالغ هستید مختارید که پیش هر کدام از والدین که شما انتخاب کنید زندگی نمایید و تا مجرد هستید نفقه شما به عهده پدرتان هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما از سن حضانت خارج شده‌اید و برای حضانت و ملاقات نیاز به حکم دادگاه ندارید.