مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلفنی

با سلام بنده مجرد هستم و زن دوستم ب دلايل مختلف بامن تماس ميگرفت باهم حرف ميزديم چندبار ازش فاصله گرفتم اما اون بيخيال نميشد و كم كم بين ما احساسي صورت گرفت و حرفاي رمانتيك و پيام و تماس اما تماس فيزيكي نداشتيم حال شوهرش متوجه شد و شكايت كرده و درخواست پرينت سيمكارت چون سيمكارت ب اسم خودشه حكم قانوني چي ميشه و تصميم قاضي ممنون ميشم جواب بدين

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به جرم رابطه نامشروع ، مجارات شلاق تا 99 ضربه خواهید داشت
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات رابطه نامشروع مادون زنا 31 تا99ضربه شلاق است و گاها تبعید

مصطفی بهرامی

جناب آقای مصطفی بهرامی :

با درود ، ممکن هست به جرم رابطه نامشروع و به شلاق محکوم شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازاتِ جرم رابطه نامشروع تا 99 ضربه شلاق تعزیری می‌باشد.