مشاوره حقوقی رایگان - ارزش داشتن برگ سفید امضا با اثر انگشت.

با سلام. بنده با شخصی چند سال پیش در یه کاره مشترکی همکاری میکردیم (( صادرات گوسفند )). و با توجه به کارهایی که بنده برای شریک خود انجام داده ام ، ولی وی حق بنده را به صورت کامل نمیداد و با جمله اینکه ندارم فعلا و به من اعتماد داشته باش ، مرا نگه میداشت تا روزی که گفت اگر قبولم نداری بیا اصلا بهت برگ سفید امضا با اثر انگشت بهت بدم که اگر هر موقع احساس کردی که واقعا نمیخوام پولت رو بدهم ، هر چی میخوای در آن بنویس ، و الان بعد از گذشت دوسال ، متوجه شدم که قصد دادن پول بنده را ندارد. سوالم اینجاست که : آیا بنده میتوانم هرچه که بخواهم بنویسم در برگه و بر علیه وی اعلام شکایت کنم ؟ و آیا از لحاظ قانونی مشکلی ندارد ؟ و آیا میبایست در دادگاه بگویم که سفید امضا بوده و بعد من خودم نوشتم ؟ و در نهایت چه چیزی بهتر است نوشته شود که زودتر نتیجه بگیرم و از لحاظ قانونی هم مشکلی نداشته باشد.
لازم به ذکر است که مبلغ بدهی وی به بنده تقریبا یک میلیاردو خورده ای تومان میباشد. و جز این برگه سفید هیچ گونه رسیدی که به وی بنده پول داده باشم ندارم. چون بدهی ایشان برای خدماتی بوده که من برایش انجام دادم و پولی به وی ندادم. ممنونم.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ایا تعداد باروبارنامه های صادراتی را دارید چه مدرکی دارید که ثابت میکند شما باهم شریک بوده اید سعی کنید قراردادها را کتبا بنویسید و سرامیه ای که به اشتراک گذاشته اید مشخص باشد استفاده از سفید امضا مستند به سایر اقدامات شاید مفید واقع بشود