مشاوره حقوقی رایگان - حمل باتوم فنری

سلام و عرض ادب بنده یک بسیجی هستم از هر ارگان که پرسیدم میگن که باتوم فنری اصن مجوز نمی‌خواهد و همان کارت شناسایی بسیجی کافی هست و خودش مجوز به حساب می‌آید و میخاستم از شما وکیل های محترم هم بپرسم آیا ایشان درست فرمودند یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر جرم است مگر هنگام ماموریت آن هم با در دست داشتن حکم ماموریت‌ از مقام مافوق

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خیر
حمل سلاح سرد است با مراجعه به
حفاظت اطلاعات بسیج یا سپاه مربوطه برای مجوز یا تحویل باتوم غیرمجاز یا شوکر یا افشانه غیرمجاز تعیین تکلیف نمایید