مشاوره حقوقی رایگان - مشکل اساسی تاسیسات ساختمان

با سلام و خدا قوت
بنده یک واحد از 5واحد ساختمانی را خریداری کرده ام که مدیر ساختمان خود سازنده بوده و مالکیت 4واحد دیگر را دارند.
ساختمان به لحاظ تاسیساتی مشکلاتی دارد که مهمترین انها پر آب شدن چاه آسانسور میباشد که بسیار خطرآفرین است ...ولی مدیر ساختمان هرگز نسبت به برطرف کردن ریشه ای مشکلات ساختمان اقدامی نمیکند و در واقع صورت مسئله را پاک میکند و منتظر است واحدهایش فروش برود و از ساختمان برود ....
آیا سازنده در قبال این مسائل مسئول نیست!؟ یا مهندسین مربوطه که پاسخگو باشند؟
لطفا راهنمایی بفرمایید..‌.با سپاس

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
تامین دلیل کنید سپس شکایت کنید .
موفق باشید.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

باید تامین دلیل کنید و با کارشناسی و اینکه مشکل در ساخت بوده میتوانید سازنده را ملزم به رفع نواقصات کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگرمدیر اقدامی نمی کند باید مدیر عزل شود وکسی دیگری عهده دار گردد بهرحال رفع وتعمیر مشکل تاسیسات برعهده تمام مالکین ساختمان هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ساختمان تحت بررسی کارشناس رسمی دادگستری قرار گیرد.
سپس بر اساس نظریه کارشناسی و با توجه به قرارداد منعقد شده فیمابین، طرح دعوی مربوطه را به انجام برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به وضعیت ممکن است قصور سازنده ثابت شود و ملتزم به رفع عیب گردد شما تامین دلیل کنید و بر اساس آن اقدامات قضایی لازم را انجام دهید