مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری صیغه

سلام من در کانال صیغه یابی تلگرام با موسسه حلال اشنا شدم اولش 100هزار جهت معرفی خاستن دادم بعدش هم 600بابت مهریه بعدش 4800000تومان بابت امنیت گفتن برمیگردونن کلی مدارک نشون دادن که مهر وامظا داشت من تو دو مرحله زدم الان مجموع 5500000زدم جواب درست نمیدن میگن سیستم چون دو مرحله زدی یه 800یه4000000قبول نمیکنه 480000دوباره بزن نه پول برمیگردونن نه خبری از چیزی شده چکار کنم همه متن وعکسها رادارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازپلیس فتا پیگیری و شکایت نمایید، کلاهبرداری در فضای مجازی متصور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است