مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

باسلام. اینجانب شخصی را محکوم به پرداخت 390میلیون و تاخیر تادیه ازسال 98نمودم سپس مبادرت به زدن اعسار نموده که در دادگاه بدوی رد شد قبل از ارسال به تجدیدنظر اعسار دوم زدن که در جلسه دادگاه سازش نامه تنظیم و قاضی طبق ماده 184 گزارش اصلاحی قرار صادر نمود همزمان تبادل لوایح در اعسار اول به دادگاه تجدیدنظر نیز ارسال گردید تجدیدنظر رای بدوی رانقض واعسارش راقبول نموده پس ازمراجعه قاضی اعلام کرد که سازش نامه شمارراندیدم حا اچرای احکام رای اعسارتجدیدنظر را قبول کرده نه سازش نامه را ودرخواست اعلام نظر کرده ازدادگاه بدوی ودادگاه بدوی هم نامه زده به تجدیدنظر حالا سوال من اینه که سازش نامه قابلیت اجرا دارد یا رای اعسار تجدیدنظر ؟

پاسخ ها :

میر میلاد نقوی شعاعی

جناب آقای میر میلاد نقوی شعاعی :

سلام از طریق ارسال لایحه به انظمام سازش نامه از دادگاه تجدید نظر در خواست اصلاح رای نمایید