مشاوره حقوقی رایگان - ملک و املاک

باعرض سلام خدمت وکلای عزیز و گرامی. عیدسعید فطر را خدمت شما تبریک و تهنیت عرض می کنم. پرسش بنده این است که اگر یک پدری که 9تا فرزند دارد اگر بدون اجازه دیگر فرزندان خودملک یا زمینی را به نام یکی از فرزندان خود بزند درصورت شکایت 8فرزند دیگر قانون میتواند قولنامه ومعامله را نقض کند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هر شخصی تا زمانی که زنده است و اگر بالغ و مختار و عاقل باشد می‌تواند هرگونه دخل و تصرفی را در اموال خود داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر نسبت به اموال خود اختیار دارد و می‌تواند به هر شخصی که تمایل داشته باشد انتقال دهد و فرزندان نمی‌توانند در این خصوص شکایتی داشته باشند.