مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کارفرما و کارگر

من کارفرما هستم. بخاطر بیمه نکردن کارگر حکمی صادر شده حدود 13 میلیون تومان.بعداز آن حساب‌های بانکی من به همین مبلغ مسدود شد. درحال حاضر با احتساب جریمه عدم پرداخت ، مبلغ به 20 م رسیده و دادگاه حکم به صلاحیت رسیدگی پرونده در شورای حل اختلاف داده. چند تا سوال داشتم. اول اینکه برای مابه التفاوت 13 م حکم قطعی تا 20 م می‌توانم اعتراض بزنم؟؟ دوم اینکه می‌توانم اعسار بزنم؟؟ و سوم از این کارمند حدود 50م سفته حسن انجام کار دارم که البته در مدت زمان کارکرد کارش را بخوبی انجام نداده ولی من روی سفته اقدامی نکردم. اکنون می‌توانم اقدام کنم؟؟
و اینکه من فقط 10 درصد در موسسه شریک هستم. آیا می‌توانم اعلام کنم که فقط 10 درصد سهم خود را پرداخت میکنم و 90 درصد که بنام شریکم است را خودش باید پرداخت کند. با توجه به اینکه امضادار موسسه من بودم با ده درصد سهم و شریکم دارای 90 درصد سهم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد اولیه استخدام کارگر و تعهدات کارفرما می‌باشد لذا با توجه به سوالات متعدد شما بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در خصوص پرونده هیت تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار اصولا" صلاحیت رسیدگی دارند .
اعسار پذیرفته نمی شود .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت اعسار ، شما باید در دادگاه حقوقی دادخواست اعسار از ‌محکوم به اقامه نمایید
و