مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حقوق بازنشستگی در تامین اجتماعی

سلام. من در سال 96 با 34سال بازنشسته شدم که 24 سال متوالی سخت وزیان اور که با سابقه ارفاقی 34 روز 3ماه حقوق میگیرم که این مقدار با سابقه خدمت سربازی است چون قبل وبعد از خدمت بیمه داشتم الان متوجه شدم حقوقم نسبت به هم دورهای من با همان پایه 14 وتکنسین خیلی بامن تفاوت داره یعنی من 18 میگیرم در حال حاضر ولی اونا تا24 هم دریافتی دارن ایا امکان اعتراض بعد این چند سال دارم مثل دیوان یا تامین اجتماعی ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق واحد مالی امور بازنشستگی صندوق بیمه پرداز پیگیری فرمایید و در صورت تظلم خواهی می‌توانید اظهارنامه ارسال سه ماه منتظر بمانید سپس طرح دعوی دیوان عدالت اداری مطرح کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت صحت موضوع بله
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
میزان حقوق بازنشستگی ، بستگی به میزان دریافتی دو سال آخر دارد