مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

سلام و عرض ادب خدمت شما. چند شریک که دارای زمینهایی با تحت شرب قناتی هستیم که دراداره ثبت اسم قنات اورده شده و فردی از سال 94متصرف حریم قنات شده وسال 98 منجر به برائتش شده وباتائید مالکیت دهیار و دومیله چاه را دورش دیوار کشی شده و اجازه دسترسی نمیدهند و روی انها را باغچه کردند و الان حقوقی رفع تصرف عدوانی شکایت کردیم و حریم گل انداز 8متر داریم وتصاویر هوایی هم سبق تصرف ایشان را مشخص میکند که ندارد وسوال دیگرم این هست یدعاریه چیست واینکه ایاموفق به تخریب میشویم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعوای تصرف عدوانی لایحه دقیق تنطیم و ارائه نمایید

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

ید عاریه یعنی ید متصرف نسبت به مال مورد تصرفش امانی است به عبارت دیگر عاریه یکی از عقود معین اذنی است که یکی از طرفین اجازه می‌دهد دیگری از عین مال او مجاناً منتفع شود که عاریه دهنده را معیر و عاریه گیرنده را مستعیر مینامند