مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی سند دار

با سلام و احترام.پدر بنده و عمو بنده از سال 1350 زمین کشاورزی دارای سند مالکیت به اسم هر 2 هم اسم پدرم تو سند رسمی قید شده و هم اسم عمو بنده که به اصطلاح شریکی با هم خریدن و الان تقریبا 10 سال که هم پدرم و هم عموم به رحمت خدا رفتند و زمین ها کشاورزی دست پسرعموهای بنده است و با اینکه ما سند رسمی داریم از 1350 با ما همکاری نکردند و حتی یک ریا نه به ما مبلغی دادند نه حتی زمین سهم پدرم پس میدهند.محبت بفرمایید راهنمایی کنید که بنده چه شکایتی تنظیم کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و بعد می توانید دادخواست حقوقی و
شکوائیه کیفری اقامه نمایید
و ..

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

شما می‌توانید علیه دیگر شرکاء و متصرف فعلی دعوای "خلع ید مشاعی" طرح کنید و چون مالکیت مورث شما مستند به سند رسمی است از اثبات مالکیت معاف هستید همچنین می‌توانید برای مطالبه خسارات وارده میتوانید " اجرت المثل ایام تصرف" عموزاده‌هایتان طی سالیان گذشته لغایت زمان اجرای حکم را نیز مطالبه نمایید که البته میزان آن با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری معین می‌شود در این صورت دادگاه علاوه بر محکومیت ایشان بپرداخت اجرت المثل ایام گذشته به خلع ید مشاعی ایشان و وضع ید شما( =وراث حین الفوت پدرتان)نسبت به سهم الحصه خود حکمقضایی صادر میکند