مشاوره حقوقی رایگان - آزمون قضاوت و وکالت

با سلام و عرض ادب
یه سوال داشتم از محضرتون. میخواستم بفرمایید آیا مدرک کارشناسی حرفه ای حقوق گرایش علوم ثبتی مورد قبول آزمون های قضاوت و وکالت هست یا نه؟
برای ثبت نام آزمون قضاوت و مشاوران ایرادی نمیگیره اما کانون برای کاردانی غیرمرتبط ایراد میگیره. البته رویه کانون هم در همه استان ها یکسان نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد مدرك شما ليسانس حقوق تلقي شود
در يك نظريه مشورتي ،
فارغ التحصيلان حقوق مراكز علمي و كاربردي با گرايشات مختلف ، كارشناسي حقوق بشمار امده