مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه نوه از پدربزرگ فوت شده

با سلام
من از همسرم جدا شدم و مجدد ازدواج کردم و دو فرزند پسر از ازدواج قبلی خودم دارم
پدربزرگ فرزندانم چندسالی است که فوت شدند
ایا میتوانم از ارث یا حقوق پدرشوهر سابقم نفقه برای فرزندانم بگیرم ؟حقوق بازنشستگی پدرشوهرم بعد از فوتش به همسرش تعلق گرفته با توجه به اینکه همسر سابق و پدرفرزندانم در قید حیات هستند اما تمکن مالی ندارند

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
پدرشوهرتان که به رحمت ایزدی پیوستند،دیگه مالی ندارند که از اون نفقه گرفته بشه،با وجود فرزند(شوهر سابق شما) به نوه ها (فرزندان شما) هم ارثی نمیرسه...
اگه پدر فرزندان شما از محل ارث یا درآمد دیگه تمکن مالی دارند میتونین علیه ایشون دادخواست نفقه بدین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی اگر فرزندان کمتر از 18 سال باشند فرزندان می توانند از پدر مطالبه نفقه نمایند