مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

باسلام و احترام
بنده بعنوان یکی از وراث دادخواست تقسیم ترکه دادم و از تمام دارائی متوفی مادرم با دستور قضایی استعلام گرفتم و حساب بانکی مادر مرحومه من 90 میلیون موجودی داشت و چند قطعه زمین و ملک و مغازه هم طبق استعلام از ثبت داشتن و یک خودرو پژو پارس و تعداد ما وراث 12 نفر هستش و قاضی دادگاه حقوقی فقط راجب مبلغ 90 میلیون حساب بانکی متوفی مادرم در رای دادگاه حکم دادن و نوشتن پرونده نسبت به سایر اموال مفتوح است و اینکه ما به رای دادگاه اعتراض هم نکردیم و درخواست اجرائیه هم دادیم و پرونده رفته اجرای احکام و قاضی اجرا میگن قاضی دادگاه راجب 90 میلیون حکم داده فقط
سوال من این هستش که پس بقیه اموالی که استعلام گرفتم با دستور قاضی و ایشون هم در جریان تمام دارائی متوفی هستن و تو پرونده هم استعلامات هست چی میشن؟ و چرا تمام دارائی در رای دادگاه قید نشده؟
حالا باید چیکار کنم بقیه اموال رو بگیرم و در تصرف داشته باشم نسبت به سهم الارث خودم؟
ایا باتوجه به اینکه پرونده نسبت به سایر اموال مفتوح است باید دادخواست مجدد بدم؟
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دادخواست و پرونده شما باید مطالعه بشه
09136098441 رجاییان