مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب

سلام
ما یک تفاهمنامه ای با وراث ده سال پیش تنظیم کردیم و زمین های کشاورزی زیر کشت چاه آب را به تعدادی از وراث دادیم ولی محدوده زمینها را مشخص نکردیم فقط ذکر شده زمین های کشاورزی فلان چاه آب ، میخواستم ببینم برای حل این مشکل محدوده قید شده در پروانه بهره برداری چاه میتواند مورد استناد قرار بگیرد؟

پاسخ ها :

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
میبایست با توافق همه ورثه تقسیم نامه ای که حدود را مشخص کند بنویسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انتقال اراضی است